Slimme Zorg Estafette 2022

Klik op het filmpje hiernaast om ons gesprek te bekijken die wij hadden met presentator Stefan Wijers voor de deelnemers aan de Slimme Zorg Estafette 2022.

Saskia Kroes, Nicole Plas en Suzanne Spliethoff van The Healthcare Connectors geven uitleg over de belangrijkste thema's om digitale innovaties succesvol te kunnen implementeren binnen de zorg.  

in opdracht van VWS


Compilatie van de bijdrage van The Healthcare Connectors aan de Slimme Zorg Estafette 2022

In opdracht van het Ministerie van VWS schreven wij twee intermezzo's waarin Saskia Kroes, Suzanne Spliethoff en Nicole Plas de kijkers meenemen naar de huiskamer van tante Nicole.

Tante Nicole is al wat op leeftijd en is chronisch patiënt. Zus Saskia is voormalig Zuster Saskia en wil graag herintreden maar dat is nog niet zo makkelijk met al die digitale ontwikkelingen. Samen zoeken ze naar een passende oplossing. Nichtje Suzanne is bevlogen zorgprofessional en deelnemer aan de Slimme Zorg Estafette. Ze is bezig met het voorbereiden van haar webinar en geeft ondertussen tips aan haar tantes.
Mobile Healthcare congres 2021

Klik op het filmpje hiernaast om te kijken naar het interview van Frénk van der Linden met The Healthcare Connectors tijdens het Mobile Healthare Event 2021.

Bron: Euroforum